Loading...

PVC ulazna vrata

Funkcionalna

PVC vrata moraju da apsolutno pouzdano funkcionišu,da Vas štite od vremenskih nepogoda i da pružaju najviši nivo sigurnosti.

SVINGLINE 70

Višekomorni sistem SWINGLINE 70 koristi se i za izradu ulaznih vrata. Sa pragom s prekinutim termičkim mostom garantiraju maksimalnu toplotnu izolaciju.Pomoću dodatnog ojačanja, specijalnih okova i stakla se dodatno može povećati nivo sigurnosti i zaštita od provale.Kao i svi VEKA proizvodi naglašeno su privlačnog dizajna dok se u kombinaciji s dekorativnim panelima,te izborom boja mogu potpuno individualizirati i prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Dizajn

Dekorativni paneli proizvođača Pavković paneli i Grad-export su dostupni u mnogo varijanti. U ponudi su paneli za jednokrilna vrata i paneli u kombinaciji s polupanelima za dvokrilna vrata. Osim ulaznih vrata s dekorativnim panelima u ponudi imamo i vrata izrađena kao kombinacija PVC profila, stakla najrazličijih vrsta i PVC panela prema odabranom rasteru. Veliki asortiman oblika i kombinacija vrata, individualna i po Vašoj meri, ispuniće i Vaše najviše zahtjeve.Garancija,trajnost i kvalitet naših PVC vrata su višekomorni PVC profil za vrata,najjačeg svijetskog brenda profila VEKA(profil vrhunskog dizajna te izvanredne zvučne i toplotne izolacije).

ALU ulazna vrata

Funkcionalna

Od ulaznih ALU vrata očekujemo da budu besprijekorna što se tiče funkcionalnosti, sigurnosti, ali i estetike.Ulazna ALU vrata u vaš dom glavna su tačka komunikacije s "vanjskim svijetom", ali određuju i prvi utisak svakog posjetioca.

Profili

ALU vrata proizvedena su od profila renomiranih svijetskih proizvođača koji u spoju sa visokokvalitetnim okovom čine proizvod ALU stolarije kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina. ALU vrata odlikuju se kvalitetnom izradom, visokim stepenom protuprovalne zaštite, čvrstoćom i postojanošću.U našoj proizvodnji najčešće koristimo Feal-ov profil Termo-65 i Termo-85 koji sadrži prekinuti termički most.Aluminijski profili u procesu završne obrade se plastificiraju ili eloksiraju.Potpuno i trajno su zaštićeni od atmosferskih uticaja,te se vrlo lako održavaju.

Dizajn

ALU vrata su visokog sjaja otporna na vremenske uslove i UV-zrake, nude izvrsnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Pomoću profila koje koristimo,specijalnih okova i stakla dodatno povećavamo nivo sigurnosti i zaštita od provale. Osim kvaliteta i funkcionalnosti, posebnu pažnju posvećujemo estetici i prilagođenost svakom, pa i najzahtjevnijem arhitektonskom riješenju.

Vrata

Ideja / Razvoj

Vrata

Ideja / Razvoj

Vrata

Ideja / Razvoj

Vrata

Ideja / Razvoj

Vrata

Ideja / Razvoj

Vrata

Ideja / Razvoj