Loading...

PVC prozori

PVC prozori se izrađuju od visokokvalitetnog njemačkog profila VEKA, petokomorni sistem Swingline i višekomorni Softline 82 ( 7 komora u štoku a 6 komora u krilo ) sa tri dihtunga koji nude izvrsnu ravnotežu ekologije dizajna i funkcionalnosti, zadovoljava današnje visoke zahtjeve standarda moderne gradnje.

PVC prozori

VEKA 5 , 6 i 7 komorni sitemi. Energetska efikasnost.
U bojama. Po mjerama.
Prozori su jednostavno tu.
Prozor je otvor u svijet.

Najčešći izbor

Jednokrilni 85%
Dvokrilni 65%
Trokrilni 90%
Poluokrugli 20%
Okrugli 15%

Šta nas izdvaja

  • Dizajn
  • Razvoj
  • Testiranje

Prozori se ubrajaju u najzahtijevnije građevinske elemente u vašem stambenom prostoru.Trebaju osigurati lako održavanje i čišćenje,izolirati od buke,hladnoće i toplote,da se estetski savršeno uklope u svaki objekat,da funkcionišu,dugo traju i naravno lijepo izgledaju.

PVC prozori za vaš stambeni prostor mogu biti izrađeni od nekoliko različitih pvc profila VEKA sa nekoliko različitih svojstava.Sistemi sa pet komora osiguravaju da svojstva prozora budu kvalitetna,a zatvaranje i zaključavanje na nekoliko tačaka osigurava vas od provala i nasilnog otvaranja prozora.

VEKA prozori su izrađeni od višekomornih profila,opremljeni najkvalitetnijim sigurnosnim okovom MACO i najkvalitetnijim izo staklom koje pruža zaštitu od hladnoće i toplote.

Šta izabrati

VEKA 1

SOFTLINE 82 ispunjava sve zahtjeve sigurnosti,funkcionalnosti i termoizolacije.Zahvaljujući jedinstvenom VEKA kvalitetu i debljini zidova profila u klasi A prema RAL sertifikatu,sistem SOFTLINE 82 pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata,kao što su stakleni zidovi koji moraju da ispunjavaju visoke zahtjeve statike.

VEKA 2

SWINGLINE 70 - VEKA sistem zaobljenih kontura je prozorski sistem koji zadovoljava sva očekivanja po pitanju dizajna i funkcionalnosti.Ovaj sistem pruža visoku izolaciju i optimalnu stabilnost pomoću višekomorne konstrukcije i četvrtastog čeličnog ojačanja.Cjelokupnu harmoničnu sliku upotpunjujue siva zaptivka u krilu i štoku.

VEKA 3

Bez obzira na šta se odlučite,kvalitetni VEKA profili u boji jednostavno pričinjavaju zadovoljstvo.

Prozori

Ideja / Razvoj

Prozori

Ideja / Razvoj

Prozori

Ideja / Razvoj

Prozori

Ideja / Razvoj

Prozori

Ideja / Razvoj

Prozori

Ideja / Razvoj