Odgovorna i tačna poslovna komunikacija, velike proizvodne mogućnosti, kao i brz i efikasan rad na terenu, sa korektnim cjenama, sve ovo nas svrstava u sam vrh domaćeg tržišta danas.
MILVA sztr
O nama
SZTR MILVA je osnovana 2007 godine.Naša radnja se bavi proizvodnjom,ugradnjom i servisiranjem PVC i ALUMINIJSKE stolarije.Naš proizvodni program obuhvata proizvodnju i ugradnju svih vrsta ulaznih vrata,prozora,balkonskih vrata,kliznih stijena,harmonika stijena,staklenih bašti,izloga,sve vrste roletni,komarnika,prozorskih klupica,rolo garažnih vrata,te sekciona garažna vrata i automatska senzorska vrata. Cijelokupan proces izrade se obavlja na najmodernijim postrojenjima za izradu PVC i ALU stolarije.Garancija,trajnost i kvalitet naših proizvoda i usluga su aluminijski profil FEAL-našeg domaćeg preduzeća za preradu aluminija i višekomorni PVC profil najjačeg svijetskog brenda profila VEKA(profil vrhunskog dizajna te izvanredne zvučne i toplotne izolacije). Naši ALU proizvodi su opremljeni kvalitetnim okovima FAPIM,STUBLINA,
G-U,ROTO i SAVIO a PVC proizvodi njemačkim okovima SIEGENIA,koji garantuju dugogodišnju sigurnost. Naši ljudi su stručni i kompetentni,osposobljeni za rješavanje složenih zahtijeva naših klijenata.Posao koji radimo prestavlja porodični biznis,što dodatno pojačava našu odgovornost prema našim klijentima.
MILVA Vam garantuje vrhunsku uslugu,najkvalitetnije proizvode i zadovoljne klijente. Nadamo se da će te ovde pronaći sve što Vas zanima o nama i poslu kojim se bavimo.Za više informacija i još neka dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.Biće nam zadovoljstvo raditi za Vas. Misija preduzeća je stvaranje snažne i stabilne kompanije za proizvodnju i ugradnju PVC i ALU stolarije u BiH, zemljama okruženja i Evropskoj uniji. Naša vizija je da ostanemo poželjan partner,poznat po visokom nivou kvaliteta i usluga te da očuvamo našu životnu sredinu.

MILVA se nalazi u Banja Luci, ulica Subotička br.2.