Loading...

Sekciona garažna vrata

Sigurnost

Sigurnost MILVA sekcionih vrata je besprijekorna, nepozvanim gostima je pristup onemogućen.

Kvalitet

Naša sekciona garažna vrata proizvedena su od kvalitetnog dvostrukog pocinčanog čeličnog lima ispunjena toplotnom izolacijom poliuretana 40mm sa prekinutim termo-mostom i završnim slojem plastifikacije. Vodilice i pribor potrebni za izradu vrata proizvedeni su od pocinčanog čelika, te ih nije potrebno dodatno održavati i bojiti.

Dizajn

Izrađuju se u tri boje: braon, bijela i siva. Garažna vrata se rade u sledećim izvedbama,kao sekciona garažna vrata(mogućnost daljinskog ili ručnog podizanja)

Rolo garažna vrata

Funkcionalna

Od rolo garžnih vrata očekujemo da budu besprijekorna što se tiče funkcionalnosti, sigurnosti, ali i estetike.

Rolo vrata

Rolo garažna vrata se koriste za zatvaranje velikih otvora i gde sekciona vrata nisu odgovarajuća. Najčešću upotrebu predstavljaju garažna vrata i vrata za zatvaranje komercijalnih prostora. Glavna prednost rolo vrata u odnosu na sekciona je to da su ograničenja za montažu manja.Zbog činjenice da se cela vrata motaju u tubu i podižu na vrh, potrebna je veća greda ali manje prostora sa strane i u dubini garaže, što je neophodno za ugradnju.

Jednostavno rukovanje

Mogućnost daljinskog ili ručnog podizanja ( sa ili bez motora). Iz ponude izdvajamo rolo vrata sa elektro motorom i daljinskim upravljačem.

Garažna vrata

Ideja / Razvoj

Garažna vrata

Ideja / Razvoj

Garažna vrata

Ideja / Razvoj

Garažna vrata

Ideja / Razvoj